Weer een nieuwe maand.


Door drukte op het thuisfront, werk en andere aangelegenheden weinig tijd om even een mooie vogelwandeltocht te maken en mooie plaatjes schieten.
Vandaag wel weer even naar buiten geweest en een bijzonder vogel zien vliegen. Doordat ik geen kijker bij me had en ook niet een camera bleef het bij gissen. Later op www.waarneminghoorn.nl kunnen lezen dat er een kraanvogel over is gevlogen waarschijnlijk die zelfde vogel als ik heb gezien.

Vandaag een paar leuke vogels gezien zo was er een grote bonte specht hard aan het timmeren aan ik weet niet wat hij maakte. Een sperwer nam even een tussenstop om zijn/haar lunch te verschalken waarbij het leven van een een meesje niet meer verder ging. Koolmezen die waren lekker aan het fluiten en roepen naar elkaar en de staartmeesjes waren ook nog even in het park. Bij het molenpadje liepen een aantal kieviten weer in het land. net als een heleboel meeuwen en kraaien en kauwen en spreeuwen.

Bij de mensen op de hoek bij de molen zaten twee boomkruipertjes lekker verstopt tegen de stam en een turkse tortel was ook aanwezig.

Na het wandel tochtje weer snel aan het werk gegaan want het bed moet af en er staat nog meer werk te wachten. Maar goed toch even lekker weg geweest. Volgende keer weer de camera mee.

Kortom weer een geslaagd dagje vogelen.

 

 

 

Oja schrijf eens wat in mijn gastenboek.

Tot de volgende keer.